LOREM IPSUM DOLOR

€999

Southern States Roadtrip

                                                                                                                                                                                                                             

Follow that Music! In the footsteps of Elvis, Johnny, Hank, Robert, Bill & many more!

The Southern States van Amerika. De bakermat van de Soul, Gospel, Blues,  Bluegrass, Country & Rock n Roll! Verbazingwekkend om te zien dat binnen een relatief klein gebied zoveel muziek geschiedenis is ontstaan. De steden New Orleans, Memphis en Nashville zijn bekend. Maar ook verrassende steden als Montgomery Alabama, Baton Rouge Louisiana en Louisville Kentucky zijn het ontdekken waard. Samen met de Mississippi Delta, de swamps van Louisiana, de Natchez Trace Parkway, kustlijn van Alabama, het heerlijke eten en enorme gastvrijheid maakt dit gebied van Amerika een fantastische reisbestemming

Highlights van de Southern States:

Graceland en Tupelo: Woon en geboorteplaats van the King of Rock n Roll Elvis Presley

Mississippi Delta: Waar de oorsprong ligt van de Blues en Gospel. Bezoek de plantages en kleine dorpjes verstopt in de Delta. Met name Clarksdale waar Robert Johnson bij de crossroads zijn ziel aan de duivel verkocht om beter gitaar te kunnen spelen. Prachtige vergane glorie maar met veel soul!

New Orleans: Los van de Jazz en Blues is het vooral heerlijk Gumbo en Jambalaya eten in deze onstuimige maar interessante stad.

Memphis: Naast Elvis de stad van de Blues en de legendarische Sun Studios.

De beste Fried Chicken en Southern food: Overal te krijgen in kleine tentjes, Diners, family restaurants, hippe cafes en saloons.

American Football en Nascar: Amerikanen zijn dol op sport maar deze twee zijn een ware religie in de southern states. Meng je met de locals tijdens het tailgaten (BBQ en Bier drinken) voor de wedstrijd.

Musea: over de geschiedenis van slavernij, Amerikaanse burgeroorlog en muziek.

Boyhood homes en musea van Johnny Cash en Hank Williams. Voor de echte fans.

Nashville’s Honky Tonks en Live music in the Music city.

De Bourbons uit Kentucky en de Jack Daniels Distillery in Tennessee.

Tunica: Zin om een gokje te wagen? In Tunica naast de mighty Mississippi river waan je even in Las Vegas!

En niet vergeten de Southern charm & hospitality!

 

Hush travel kan een een volledige of gedeeltelijke reis voor je organiseren. Laat ons weten hoelang je weg wilt en waar  je voorkeur naar uit gaat. Luxe of budget, belangrijke bezienswaardigheden of niet te toeristische plekken of een combinatie van alles. Wij stellen de reis voor je samen tegen bijna elk aannemelijk budget.


Boek nu


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht