LOREM IPSUM DOLOR

Jackson Hole

€999

Jackson Hole


In de Amerikaanse staat Wyoming ligt een van de mooiste wintersportgebieden van de USA, Jackson Hole. Het oude cowboyplaatsje ligt vlakbij de schitterende natuurgebieden Grand Teton en Yellowstone park. Je hebt geen helikopter nodig om door de ongeprepareerde afdalingen en bossen van Jackson Hole te knallen. Een waanzinnig speelparadijs voor elke wintersporter. Je vind er veel wildlife en aardige locals. Je kan op avontuur op je eigen snowmobile naar Yellowstone, een in de winter niet voor auto’s toegankelijk winter wonderland met bizons, elanden, geisers en ongelooflijke natuur. En ‘s avonds naar de Million dollar Cowboy bar. Er is voor ieder wat wils in Jackson Hole.

Hush Travel is reispartner van Jackson Hole. Je kan van December tot eind Maart naar Jackson Hole. Zowel individueel als met groep. Je kan  boeken voor zo lang je wilt. Je kan je eigen aankomst en vertrek datum kiezen. Een eenvoudig motel, middenklasse of Luxe accomodatie kiezen. Autohuur en verschillende excursies boeken. Laat ons weten wat je wilt en wij regelen het voor je.

LET OP! Jackson Hole bestaat dit jaar 50 jaar. Bij aanschaf van een 7 daagse liftpas krijg je afhankelijk van wat je wilt 1, 2 of 3 dagen er gratis extra bij.

 

 Reisschema


 


Boek nu


Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht