LOREM IPSUM DOLOR

Burton Snowboards Testreis

€415

THE BURTON SNOWBOARDS TESTREIS SÖLDEN 2020

7-10 November 2020  Sölden in Oostenrijk

In samenwerking met Burton Snowboards organiseren wij de Burton Snowboards Testreis.

Een snowboard event op de gletjers van het Oostenrijkse Solden. 3 of 4 dagen lang snowboarden, snowboardclinics,  de nieuwste 2020 Burton snowboards en bindingen testen, het nieuwe step on systeem testen, party, heerlijk eten, relaxen in de welness en zwembad van ons 4* hotel en genieten van de prachtige bergen en gletsjers van Solden.

“500 minutes of fun a day guaranteed”

We verblijven in het 4* Hotel Die Berge. Een nieuw gastvrij, modern en ecologisch Hotel met een prachtig zwembad op het dak met uitzicht op de bergen. Het staat bekend om haar gastvrijheid, heerlijke wellness en uitstekende ontbijtbuffet. Het avondeten doen we gezamenlijk in een van de goede restaurants in de buurt. Voor je auto is er een speciaal gereserveerde plek. Je kan 3 of 4 dagen boeken. Burton Snowboards stelt elke dag de nieuwste 2019 boards en bindingen beschikbaar om te testen. Uiteraard zijn er de nodige feestjes en kun je snowboards clinics krijgen over de boards en bindingen. Alles geheel vrijblijvend. Plezier maken met elkaar en lekker snowboarden staat voorop!

 

Reis is incl: overnachtingen in 4* hotel die Berge, dagelijks ontbijtbuffet, diner op zondag, maandag en eventueel dinsdagavond, drankje na het boarden, liftpas, wellness en zwembad, eigen parkeerplaats, Gebruik Burton testmateriaal. Excl: vervoer en toeristenbelasting.

Aankomstdag en 1e overnachting Vrijdag 6 of Zaterdag 7  November 2020

Eerste snowboarddag Zondag 8 November 2020

Prijs: € 425,- Incl. 3 overnachtingen en 3 dagen liftpas

Prijs: € 499,-Incl. 4 overnachtingen en 3 dagen liftpas

Prijs: € 549,- Incl. 4 overnachtingen en 4 dagen liftpas

Toeslag 1 persoonskamer € 25,- per nacht

 

Wil je erbij zijn? Stuur een mail naar hdeweijer@hotmail.com en vermeld je naam adres en hoeveel dagen je erbij bent!

Wees snel want er zijn maar 54 plekken voor deze reis!